Meista

Fiaren avulla yritykset voivat vapauttaa sisältönsä ja yleisönsä arvon tarjoamalla kehittyneitä alustoja, työkaluja ja asiantuntemusta niiden käyttöön.

On 2001, Helsinki. Kaksi hauskanpitoa rakastavaa, innostunutta suomalaista päätti toimia sen johdosta, että heidän kotimaassaan ei ollut online-ilmoitustoria autojen osto- ja myyntipaikalle. Ei ainakaan sellaista, joka olisi tehokas, helppokäyttöinen ja antaisi käyttäjille parhaan mahdollisen paketin.

NettiAuto perustettiin intohimolla, omistautumisella ja teknologian ymmärtämisellä, jonka pohjalta syntyi edelleenkin yli 20 vuoden jälkeen kukoistava ja kehittyvä digitaalinen autokauppapaikka. Kaikista vastoinkäymisistä huolimatta he tekivät NettiAutosta autokaupan markkinajohtajan Suomessa. Kaikki tämä johtui halusta tuoda ihmisille palvelu, jossa ostajien ja palvelun käyttäjien edut ja mukavuus olivat etusijalla.

Olemme jatkaneet samalla tiellä ja noudattaneet samaa filosofiaa siitä lähtien.

Fiare Media Tools Oy on perustettu palvelemaan mediataloja digi- ja printtimedian ohjelmistoratkaisuiden rakentamista ja palvelujen ylläpitoa varten. Tarjoamme osaamisemme, kokemuksemme sekä kumppaniverkostomme asiakkaidemme käyttöön. Otamme vastuullemme usein lukuisista eri sovelluksista koostuvien järjestelmäkokonaisuuksien hallinnan ja pidämme huolta siitä, että kaikki toimivat ja järjestelmät ovat ajan tasalla ja turvallisia. Asiakkaamme voivat taas keskittyä omaan liiketoimintaansa häiriöittä.

Meidän keskeisimmät yhteistyökumppanimme ovat intialainen Quintype Bold-tuoteperheensä, ruotsalainen Roxen taittoautomtaatio-ohjelmistonsa sekä saksalainen Desk-net työnkulkuohjelmistonsa kanssa.

Fiare Media Toolsin tarjoamista palveluita luetaan kymmeniä miljoonia kertoja kuukaudessa ja asiakkaamme ovat tyytyväisiä aktiiviseen tapaamme tehdä yhteistyötä ja välittää asiakkaidemme keskeisitä tavoitteista.

Meillä työskentelee yhteensä seitsemän työntekijää Suomessa ja Intiassa. Toimistomme sijaitsee Fiarekonsernin kanssa samassa tilassa Helsingin Ruoholahdessa.

Tulevaisuudessa Fiare Media Tools haluaa olla rakentamassa mediakentän murrosta ja tekoälyn vahvaa haltuunottoa toimitusten, taiton ja mainosmyynnin arkiseksi työkaluksi yhdessä asiakkaidensa kanssa.